Tijdens een heerlijk diner in Bistro Bar D’n Truffel hebben we flink bijgekletst en veel gelachen. Het was erg gezellig. We hebben afscheid genomen van Kristel, onze eerste altsaxofoniste.Bedankt Kristel voor je mooie saxofoonspel en veel geluk in de toekomst.
Kristel in de bloemetjes

Onze bassist Arie heeft het stokje na 25 jaar nu echt doorgegeven aan zijn opvolger Frans. Arie is begonnen als tijdelijke bassist maar nu pas is zijn vervanger er. 25 jaar is tijdelijk als je beseft dat hij inmiddels 91 jaar is. Muziek, zijn reizen met zijn vrouw naar Scandinavië, techniek en noem maar op, zijn ervaring met en kennis van deelde hij graag tot in detail met je. Strak in het pak, al vielen de mussen van het dak, Arie is de heer bassist waar je op kan bouwen. Iemand die goed met anderen overweg kan, van jong tot oud. Een muzikant in hart en nieren, zo’n 80 jaar inmiddels. In Frans hebben we een goede opvolger gevonden. Hopelijk kunnen we nog vele jaren van zijn bas genieten.
20170122_171522

Arie bedankt voor je lange loopbaan bij onze band, velen hebben van jou als persoon en van jouw spel genoten. Als Frans verhinderd is, dan kom maar gewoon meespelen, je hebt het al stiekem ingefluisterd. Veel geluk, namens de hele band.
BedanktArie