Pointwood Big Band Boeken!

Pointwood Bigband is een orkest met liefde voor traditionele big band muziek. Oude stijl jazz, swing uit vervlogen tijden, maar ook recentere jazz en swing.

Naast succesvolle concerten in het verleden, zoals 5 jaar een eigen kerstgala, levert Pointwood Big Band ook stijlvolle muzikale bijdragen aan bedrijfsfeesten, party’s, congressen, jazzclubs en particuliere festiviteiten. Ook optredens in hotels en cultuurtempels staan de laatste jaren regelmatig op het programma.

Heeft u echter een ander evenement waarbij u onze muzikale bijdrage kunt gebruiken, dan horen wij dat graag.

Waar dient u rekening mee te houden bij een optreden?

Pointwood Big Band is een amateurvereniging. De leden proberen naast school, een baan of pensioen de band draaiende en spelende te houden. Allemaal hebben zij de drijfveer om op een goed niveau voor de dag te komen. Zo’n 25 leden zijn hier druk mee doende.

Onze prijs voor een optreden is een aanvulling op onze contributie. Daarmee kunnen we de uitgaven voor bladmuziek, professionele begeleiding, onderhoud en aanschaf geluidsinstallaties enzovoorts bekostigen. De prijs voor ons optreden zal u alleszins meevallen.

De belangrijkste voorwaarde is de beschikbaarheid over een volledig orkest. We houden eerst een beschikbaarheidsronde.
Een eventuele toezegging volgt uiteraard zo spoedig mogelijk.

Heeft u na het zien en horen van een van onze optredens, het lezen van deze website en of onze Facebook pagina belangstelling gekregen? Wilt u alle details weten?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaand e-mailadres.

wilko.swinkels@chello.nl

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar ,

Wilko Swinkels   06 53 76 68 59.

Wij hopen u graag te ontmoeten, wellicht is dat spoedig bij uw evenement.

 

 

Form email address is not set in Theme Options. Please fill in a valid address to make contact form work.