Louis Trippaers

Louis is muzikant in hart en nieren en speelt al tientallen jaren in allerlei orkesten. Sinds bijna 2 jaar is hij vaste invaller bij Pointwood. Big Band muziek is voor hem een compleet andere stijl. Trompet, kornet of bugel, hij speelt het allemaal en gelijk welke partij en met volle overgave.

By | januari 20, 2017|0 Comments

Paul Verhees

Bij de trompetten hebben we onder andere Paul als nieuwkomer mogen verwelkomen. Hier zijn verhaal. Paul: Pas op 46 jarige leeftijd heb ik de keuze gemaakt om een muziekinstrument te gaan bespelen. Mijn keuze ging uit naar een tenorsaxofoon. Ik ben fanatiek les gaan halen en een paar jaar later heb ik met een aantal muziekvrienden Dweilorkest Navenant opgericht . De laatste jaren daar, heb ik de overstap naar trompet gemaakt en tot 2016 heb ik deel uitgemaakt van dit prachtig orkest. Daar ik altijd geïnteresseerd ben geweest in de traditionele bigband-sound, heb ik in 2016 de stoute schoenen aangetrokken en heb ik contact opgenomen met de Pointwood Big Band, die op dat moment een vacature had voor een trompettist voor de 3e partij. Bij Pointwood ben ik terecht gekomen in een ontzettend gezellig orkest met een leuke mix van jong en oud en een muziekrepertoire dat helemaal bij mij past. Hier krijg ik de ruimte en de tijd om me verder te ontwikkelen als trompettist en hoop nog jaren deel uit te maken van deze bigband.

By | januari 20, 2017|0 Comments

Nena van der Wielen

Als klein kind ging ik vaak luisteren naar de Pointwood Bigband. Mijn vader (trombonist) speelt namelijk al lang bij de band. Ik vind de muziekstijl erg leuk en afwisselend. Ik vind het leuk om op de muziek te dansen en zachtjes mee te zingen met onze zangeres. Toen ik een paar jaar terug hoorde dat ze een trompettist(e) te kort kwamen heb ik me aangemeld. Ik had nog nooit deze muziekstijl gespeeld, dit was in het begin erg wennen. Na verloop van tijd begon ik de muziek aan te voelen, daardoor kan ik de noten steeds beter timen. Inmiddels speel ik de 1e of 2e partij en ben ik al 7 jaar lid. De band bestaat uit leden van alle leeftijden, waardoor er veel afwisseling en dynamiek plaatsvindt. Kortom het is een gezellige en leuke club waar plaats is om te leren.

By | oktober 21, 2014|0 Comments

Ad Middendorp

Ik ben al jaren een fervent trompettist in de big band maar ook tijdens carnaval . Ik heb een uiteenlopende muzieksmaak. Mijn favoriete muziekstijlen zijn: barok, opera, swing. Maar voor Rowwen Hèze kun je mij ook gerust wakker maken. Mijn favoriete zanger is Frank Sinatra en als favoriete zangeres noem ik volmondig,  Maria Callas Mijn hobby's :   muziek, koken, wielrennen, vastelaovend en kamperen.

By | oktober 21, 2014|0 Comments
Spring naar toolbar