Big band muziek is in eerste plaats amusementsmuziek. Muziek waarop kan worden gedanst. Het entertainmentgehalte van big bands wordt versterkt door geraffineerde zangpartijen. Ook de Pointwood Big Band is gezegend met twee goede zangeressen.

Erica Wessels

Ik ben Erica Wessels en muziek zit in mijn genen. Vanaf het moment dat ik kon praten, zong ik al. Vroeger hadden we een cafe, en daar werd ik samen met mijn tweelingzus Irma al op het biljart gezet. Om twee stemmig te zingen..voor een reep chocolade. Ons pap noemde ons altijd al ..onze dobbele :) Op de middelbare school, de hoofdrol in de schoolmusical. Daarna 25 jaar in n top 40/ bruiloftsbandje gezongen....MASCARA, uiteraard samen met mijn zus Irma , die ook in de bigband zingt. Daarnaast ook 11 jaar, carnavaleske sketches en zingen gedaan bij de Keiebijters in Helmond. Mijn voorkeur gaat uit naar mooie, langzame ballads en mijn idool is dan ook Eva Cassidy,!!! Ik trek er dan ook regelmatig op uit om met mijn zanginstallatie op straat Eva cassidy te vertonen! Mijn allerlaatste project was "Berry" de Musical, 14 keer gespeeld in het speelhuis! Nu zit ik bij big band Pointwood en mag daar mijn zangkunsten vertonen! Hoop ook daar veel plezier bij te beleven! Muzikale groet van Erica Wessels.      

By | februari 12th, 2015|0 Comments

Irma Martens

Ik wilde iets nieuws en zingen in een Big Band. Wat ik ooit in het verleden al had gedaan was wat ik op dat moment ambieerde. Op de vraag of ik eventueel interesse had Leadzangeres te worden, was mijn antwoord volmondig ja met een opmerking: "Dan moet ons Erica ook mee komen zingen en we hebben ook nog een jongere zus, dan kunnen we ook eventueel nog driestemmig zingen !" Ik ben al op hele jonge leeftijd gaan zingen, eigenlijk eerder dan dat ik kon lopen. Eerst thuis in ons café en later tijdens de carnaval, samen met mijn zus. Tegenwoordig treden we op met eigen geluid tijdens evenementen e.d. Groetjes Irma.

By | februari 10, 2015|0 Comments
Spring naar toolbar